Nieuw- Vennep, Roggestraat 20

alt

Roggestraat 20

Bouwjaar  
Architect  
Aannemer  
Totale oppervlak  10.000 m2

Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Spoorzicht’ te Nieuw-Vennep. Een gebied dat zich snel uitbreidt met name doordat het uitstekend bereikbaar is geworden. Het bedrijventerrein is goed bereibaar doordat het ca. 4 kilometer is gelegen van de afslag Nieuw-Vennep van Rijksweg A4 (Amsterdam-Schiphol-Den Haag-Rotterdam) Het trein- en busstation van Nieuw-Vennep ligt op loopafstand. De luchthaven Schiphol is binnen 10 autominuten te bereiken.

Dit koel/vrieshuis met een oppervlakte van ca. 10.000 m² bedrijfsruimte met kantoor is uitstekend gelegen en is omzoomd met beplanting, groenstroken en bomen hetgeen de representatieve uitstraling van het complex afrond.

Via de hoofdingang komt men binnen bij de algemene receptie met doorgang naar wachtruimte, sanitaire groepen en kantine. Verder zijn er diverse magazijn aanwezig van verschillende afmetingen ten behoeve van o.a. vlees- en kaashandel expeditie, inpakruimte, expeditie- en verwerkingsruimte, kook en rookruimte, transportgang, kruidenopslag en overige ruimten. Eveneens zijn er koelcellen van diverse afmetingen aanwezig met uitpakruimte. Voor de aan- en afvoer expeditie beschikt het pand over diverse dock shelters en hygiënesluizen. Ten behoeve van het personeel is er een kantine aanwezig, dames- en herenkleedruimtes en sanitaire voorzieningen. Het geheel is omgeven door hekwerk.Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD