Lisse, Heereweg 345

alt

Crown Business Center Lisse

Bouwjaar 1911
Architect  Van Nes en Tol
Aannemer onbekend
Totale oppervlak  1.600 m2

Gunstig gelegen op zichtlocatie aan doorgaande weg. Het centrum van Lisse bevindt zich op een steenworp afstand en via uitvalswegen (N207 en N208) richting A4 (Amsterdam-Rotterdam) is de rest van de Randstad in alle richtingen uitstekend bereikbaar. Schiphol en Amsterdam liggen op nog geen kwartier rijden. Voor het desbetreffende pand is een bushalte gesitueerd. De bereikbaarheid via openbaar vervoer is dan ook goed te noemen.
Het monumentale pand wordt nog steeds in de volksmond de voormalige Tuinbouwschool genoemd. Het pand beschikt over 1.600 m2 kantoorruimte uit te breiden met nog eens 2.400 m2 kantoorruimte. Het pand is volledig gerenoveerd in 2009.
Vanuit de luxe entree betreedt u de receptie en de ontvangsthal alsmede een lift en het luxueus trappenhuis. Op de begane grond zijn er meerdere kantoorruimten aanwezig met diverse vergaderfaciliteiten en een restaurant. Via de lift of het trappenhuis betreedt u de etages met diverse kantoorruimten van verschillende afmetingen. Elke etage is tevens voorzien van een pantry en voldoende toiletvoorzieningen en meerdere vergaderruimten.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Oppervlakte pand 1600 m².
Klik hier voor het HUURDERS ABC

Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD