Lisse, Heereweg 333a

alt

Bankgebouw Lisse

Bouwjaar  
Architect  
Aannemer  
Totale oppervlak  

Op zeer goede locatie, in het hart van de Bollenstreek gelegen Bankgebouw nabij de snelweg A-4. Gelegen aan de doorgaansweg Heereweg. De luchthaven Schiphol is op enkele minuten afstand te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken.
 
Dit luxe kantoorpand is op dit moment in gebruik als bankfiliaal. De luxe en aparte afwerking geeft het pand een zeer eigen uitstraling.
 
Op de begane grond van het gebouw bevindt zich de entree met receptie en daarachter een ruimte kantoortuin. Hieromheen bevinden zich enkele spreekkamers en een kluisruimte. Via een van de twee trappenhuizen betreedt u de 1e verdieping. Hier bevinden zich de kantoren van diverse afmetingen en de lunchruimte/restaurant met ruime keuken. Op de 2e verdieping bevindt zich uitsluitend een technische ruimte. Tevens is op het terrein nog een vrijstaand archief aanwezig, gebouwd in dezelfde stijl als het pand.
 
Het gebouw wordt geheel omgeven door privé-terrein waar voldoende parkeergelegenheid is. Achter het gebouw bevindt zich een ruime fietsenstalling.
Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD