Leiden, Schipholweg 107 t/m 123

alt

Key-Point, fase III

Bouwjaar  1999
Architect  Hans van Egmond Totaal Architectuur
Aannemer  De Raad Bouw
Totale oppervlak  5.385 m2

Op toplocatie dichtbij het station en op loopafstand van het centrum.

De kantoorruimten zijn voorzien van nette vloerbedekking, plafondplaten met verlichtingsarmaturen alsmede koel- en verwarmingssysteem middels inductie-units in het plafond. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen receptie welke gesitueerd is bij de entree.

Het gebouw is voorzien van een koel- en verwarmingssysteem middels inductie-units in het plafond. Met dit systeem kan een temperatuur van maximaal 24 graden Celsius in zomertijd gegarandeerd worden. De verwarming geschiedt tevens via deze unit.

Per ruimte is een thermostaat aangebracht om de temperatuur per kamer te regelen.

De afwerking van het gebouw is hoogwaardig, er is gebruik gemaakt van materialen welke het gebouw een luxueuze uitstraling geven.

Het gebouw is aan de zonzijden voorzien van screens. De screens worden volledig automatisch gestuurd. De screens kunnen indien nodig ook met de hand geschakeld worden.

Parkeren
Onder het gebouw is een parkeergarage, direct achter het gebouw bevindt zich tevens een parkeerdek. In totaal zijn er 157 stuks parkeerplaatsen gerealiseerd. Het parkeren bij Key-Point kan nimmer een probleem zijn.

Klik hier voor het HUURDERS ABC

Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD