Leiden, Archimedesweg 29

alt

Crown Biolab

Bouwjaar 2004
Architect  Architectenbureau Warmenhoven
Aannemer De Raad Bouw
Totale oppervlak  5.118 m2

Zeer hoogwaardig gekwalificeerde laboratoriumruimten en kantoorruimten. Het complex heeft een oppervlak van 5.118 m2 en is voorzien van airconditioning en zonwering. De airconditioning en de zonwering zijn per kantoor- of laboratoriumunit regelbaar. Het zesvoudige ventilatiesysteem werkt met een plenum afzuiging. De laboratoria zijn voorzien van linoleum.
 
In het gebouw is een personenlift en een goederenlift aanwezig. De personenlift is vanuit de entree bereikbaar. De goederenlift is vanaf de buitenzijde van het gebouw bereikbaar.
 
Op het terrein is voorts een fietsenberging aanwezig en een ruimte welke dient als gasflessendepot. Daar vinden we ook de ruimte voor de vuilcontainers. Hierdoor wordt een net buitenterrein gewaarborgd.
 
Het complex is gelegen op zeer goede locatie en is omgeven door vele ontsluitingswegen richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht e.d. De luchthaven Schiphol is met de trein in enkele minuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het complex uitstekend te bereiken, doordat het Centraal Station op enige minuten loopafstand is gevestigd. 
 

Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD