Leiden, Fruitweg 22

alt

Spoorgebouw II

Bouwjaar 1992 
Architect  Spinter Architecten
Aannemer  De Raad Bouw
Totale oppervlak  1.795 m2

Op zeer goede locatie aan het spoor gelegen bedrijfspanden met op loopafstand NS station Lammenschans en korte rijafstand van het centrum. Direct gelegen aan goede ontsluitingswegen naar de A-4, waardoor grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen 30 minuten te bereiken zijn.

De Spoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans waar voldoende parkeergelegenheid is. Het pand bestaat deels uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Op de begane grond van het Spoorgebouw bevinden zich meerdere aan een gesloten bedrijfsruimten met diverse afmetingen. Enkele bedrijfshallen zijn voorzien van toiletvoorzieningen, pantry, verlichting, verwarming, kantoorruimte en overheaddeur.

Op de 1e verdieping van het Spoorgebouw bevinden zich meerdere kantoorruimten met elk een oppervlakte van circa 47 respectievelijk 48 vierkante meter (enkele 25 m²). De kantoren zijn mooi en compleet afgewerkt met o.a. vloerbedekking, zonwerende beglazing, systeemplafonds met inbouwarmaturen en bewegwijzering in het gebouw. Tevens is er een nette pantry, toiletvoorzieningen en een lift aanwezig.

Klik hier voor het HUURDERS ABC


Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD