Bodegraven, Tolnasingel 3

alt
CBC Bodegraven I, Tolnasingel 3

Bouwjaar 1999
Architect Ben Kraan Architecten
Aannemer De Raad Bouw
Totale oppervlak 2.296 m2

Op uitstekende locatie, industrieterrein “Groote Wetering” gelegen zeer representatieve kantoorgebouw van totaal ca. 2.296 m². Crown Business Center Bodegraven I is een luxe kantoorgebouw met diverse faciliteiten.

Zo is er een receptioniste aanwezig die uw telefoon kan beantwoorden, bezoekers kan ontvangen en eventuele secretariele services voor u kan uitvoeren. Verder kunt u gebruik maken van diverse vergaderruimten.

Vanaf circa 31 m2 is reeds een kantoorunit beschikbaar, echter voor enkele honderden meters kunt u ook in het Crown Business Center terecht. U sluit een huurovereenkomst af voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van slechts 4 maanden. Uiteraard zijn huurovereenkomsten voor een langere termijn bespreekbaar.

Bij het gebouw behoort een parkeerplaats die gelegen is tegen de snelweg, op deze parkeerplaats zijn voldoende plaatsen beschikbaar. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 685,00 excl. B.T.W. per jaar.

Het gebouw is voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie zijnde een
niveau Variabel Volume systeem. Tevens is er een verwarmingsinstallatie in het gebouw aangebracht, gebruikmakende van radiatorpanelen. De afwerking van het gebouw is hoogwaardig, er is gebruik gemaakt van materialen welke het gebouw een luxueuze uitstraling geven. Het gebouw is aan de zonzijden voorzien van screens. De screens worden volledig automatisch gestuurd. De schermen kunnen, indien nodig, ook met de hand geschakeld worden.

De vergaderruimten op de begane grond zijn per uur, per dag of dagdeel te huur. Uw reservering hiervoor maakt u via de receptioniste van het gebouw. Maandelijks ontvangt u een overzicht van het aantal door u gebruikte uren met de daarbij behorende kosten. De tarieven zullen jaarlijks
aan de hand van het gebruik van de betreffende ruimte vastgesteld worden.

Klik hier voor het HUURDERS ABC

Terug

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD