Kennis

De Raad Vastgoed is, vanzelfsprekend, op de hoogte van welke ruimtes beschikbaar zijn en op welke termijn dat zal zijn. De Raad Vastgoed is een flexibele organisatie en dat is weer voordelig voor u. De Raad Vastgoed heeft een goed inzicht in mogelijkheden en vereisten, zodat wij snel kunnen inspringen op uw vragen. Deze mogelijkheden kunnen uitlopen van een plek in een bedrijfsverzamelgebouw tot het realiseren van een nieuw pand op een nog te ontwikkelen terrein.

Alert reageren op de marktbehoefte door een goed overzicht te houden in ons gebouwenbestand, dat is de werkwijze van De Raad Vastgoed.

Het streven van De Raad Vastgoed is meedenken met de ondernemer. De Raad Vastgoed is een verhuurder die niet alleen huurpenningen incasseert maar die haar huurders daadwerkelijk adviseert en begeleidt. De Raad Vastgoed is, door haar vele ervaringen op het gebied van bedrijfshuisvesting, een vakkundig adviseur.

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. Ons telefoonnummer is 071 - 405 1414.

 

COPYRIGHT © 2021 DE RAAD